Du är här: Om träningen

Börja träna i Säffle Karateklubb

Säffle Karateklubb har nybörjarintag två gånger per år - i början av vår- och höstterminen. Säffle Karateklubb startades 1981 och består idag av ett 120-tal medlemmar. Vi bedriver vår träning i Tegnérhallen, Säffle där vi har tillgång till pusselmatta och spegelväggar.

Karate är en mångsidig och rolig träningsform som lämpar sig för alla människor i alla åldrar. Du tränar inte bara styrka och kondition, utan blir även smidigare och får bättre balans. Du blir aldrig för gammal för att träna karate. Det finns alltid mer att lära sig och förbättra om man vill, vilket gör att karate kan bli en livslång och fascinerande resa.

Det är gratis att prova på träningen dina två första pass. Sedan får du en faktura på medlemsavgiften, det går även att betala genom Swish.
Lämplig klädsel i början är träningsbyxor och en t-shirt. När man bestämt sig för att fortsätta träningen kan man, när det passar köpa en karatedräkt. Dräkter och andra karateprylar beställer man genom klubben.

Vi har ingen övre åldersgräns för att börja träna, men barn som vill träna måste gå i årskurs 1 och uppåt.

Nybörjare årskurs 1-6

Måndagar 18.00-19.00
START: 22 januari 2018
Kostnad: 300 kr/termin

Vi tar denna termin emot 15 deltagare.

Nybörjare årskurs 7 & uppåt

Måndagar & torsdagar 18.00-19.30
START: 22 januari 2018
Kostnad: 14-19 år: 450 kr/termin,
20 år+: 550 kr/termin

Nybörjare 30+

Söndagar 10.30-12.00
START: 11 februari 2018
Kostnad: 550 kr/termin

Anmäl deltagande

Anmäl ditt intresse att träna i Säffle Karateklubb våren 2018

Ditt namn:

Ort:

E-post:

Ev. meddelande:

Välj grupp:
Åk. 1-6 Åk. 7 & upp 30+

Om du anmält deltagande, men deltagarlistan blivit full sätts du på väntelista och kommer att kontaktas ifall en plats blir ledig. Detta sker i anmälningsordning.

Vad kostar det?

Medlems- och träningsavgiften för en termin är:
• Nybörjare-vitt med streck, årskurs 1-6: 300 kr
• Barn, årskurs 1-6: 400 kr
• Ungdom, 14-19 år: 450 kr
• Vuxna, 20 år+: 550 kr
• 30+: 550 kr
• Wadofys: 300 kr
• Familj: 800 kr

Familjerabatt
Är ni en familj som tränar kan ni välja att betala bara 800 kr/termin oavsett hur många ni är.

Träningshall

Säffle Karateklubb har träning i hall E i Tegnérhallen, Säffle.

Klädsel

Allt du behöver för att sätta igång är vanliga träningsbyxor och en t-shirt, skor används inte vid karateträning.

Har du några frågor?

Ring Robin Olsson på tel: 070-344 14 15 eller maila på: info"snabel-a"safflekarateklubb.se
Det går även bra att komma ned till träningslokalen under träningstiderna och prata med någon av instruktörerna för att få reda på mer.