Karate, 7-13 år

Föräldrar får deltaga på passen med sina barn.
OBS! Denna grupp är nu full. Det går bra att anmäla intresse för vårterminen 2019 i formuläret nedan.

Träningstider för nybörjare HT 2018

Barn 7-13 år
Måndagar 17.00-18.00
START: 3 september 2018

Vad kostar det?

Medlems- och träningsavgiften för en termin är:
• Nybörjare barn, årskurs 1-6: 300 kr
• Familj: 800 kr

Familjerabatt
Är ni en familj som tränar kan ni välja att betala bara 800 kr/termin oavsett hur många ni är.

Träningshall

Säffle Karateklubb har träning i hall E i Tegnérhallen, Säffle.

Klädsel

Allt du behöver för att sätta igång är vanliga träningsbyxor och en t-shirt, skor används inte vid karateträning.

Har du några frågor?

Ring oss på tel: 070-344 14 15 eller maila på: info"snabel-a"safflekarateklubb.se
Det går även bra att komma ned till träningslokalen under träningstiderna och prata med någon av instruktörerna för att få reda på mer.

Anmäl deltagande

Vi tar denna termin emot 15 deltagare.
Observera att det gäller från 7 upp 13 år.
Om du anmält deltagande, men deltagarlistan blivit full, sätts du på väntelista och kommer att kontaktas ifall en plats blir ledig. Detta sker i anmälningsordning.

Ditt namn:

Ort: