Karate, 7-13 år

OBS! Vi tar denna termin emot 15 deltagare. Du måste föranmäla deltagande för vårterminen 2020 i formuläret nedan. Föräldrar får deltaga på passen med sina barn.

Nybörjare 7-13 år

Söndagar 15.00-16.00
Nybörjarintag startar 19 januari 2020.

Kostnad: 300 kr/termin

Nu är barngruppen fulltecknad för terminen!
Du kan fortfarande boka en plats, du sätts då på väntelista och kommer att kontaktas ifall en plats blir ledig. Detta sker i anmälningsordning.

Vad kostar det?

Medlems- och träningsavgiften för en termin är:
• Nybörjare barn, årskurs 1-6: 300 kr
• Familj: 800 kr

Familjerabatt
Är ni en familj som tränar kan ni välja att betala bara 800 kr/termin oavsett hur många ni är.

Träningshall

Säffle Karateklubb har träning i hall E i Tegnérhallen, Säffle.

Klädsel

Allt du behöver för att sätta igång är vanliga träningsbyxor och en t-shirt, skor används inte vid karateträning.

Har du några frågor?

Ring oss på tel: 070-344 14 15 eller maila på: info"snabel-a"safflekarateklubb.se
Det går även bra att komma ned till träningslokalen under träningstiderna och prata med någon av instruktörerna för att få reda på mer.

Anmäl deltagande

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret.